Part Forana 26/05/2021

Torna el Cool Days Festival d'Artà amb una proposta cultural de quatre dies

Es durà a terme entre els dies 3 i 6 de juny

ARA Balears
1 min
Imatge de 'Bye Bye Conffetti ', un dels actes que es celebraran a Artà.

ArtàTorna el Cool Days Festival d'Artà i ho fa amb una variada proposta artística. Enguany se celebrarà la 16a edició d'aquest esdeveniment, que es durà a terme entre els dies 3 i 6 de juny a diferents espais del municipi. Així ho ha explicat el director del festival, Joan Matamales, en l'acte de presentació, que ha tingut lloc davant el Teatre d'Artà, segons informa el Consistori en una nota.

L'any passat es va suspendre a causa de la pandèmia i enguany es farà amb els criteris de seguretat per evitar contagis d'aquesta malaltia. "Al marge de la qualitat artística, enguany hem hagut de fer un esforç addicional en aspectes de seguretat, com limitacions d'aforament, reserves anticipades, espais exteriors, entre d'altres", ha dit Matamalas. Per part seva, el batle d'Artà, Manolo Galán, ha manifestat que el Cool Days Festival "és un indici de retorn a la normalitat" i, per tant, "una bona notícia per als residents i per a la gent de fora que aprecia la cultura".

En concret, el Cool Days Festival acollirà dos concerts de música íntima, que tindran lloc al Teatre d'Artà, a càrrec d'artistes mallorquins: la formació Donallop i la cantant i compositora Maria Jaume. La performança hi tindrà un protagonisme especial amb la presència de tres artistes consolidats, com són Verónica Ruth Frías, Laia Ventayol i Damià Vives, a més de l'artista internacional Regina José Galindo. També s'oferiran dos espectacles de sala i a les diferents places del municipi hi haurà espectacles de carrer.  

stats