Part Forana 27/08/2021

Els socialistes d'Inca presenten una campanya solidària per a la recollida de material escolar

És la primera edició d'aquesta campanya

ARA Balears
1 min
Presentació de la campanya del material escolar.

IncaEls socialistes d'Inca, liderats pel batle, Virgilio Moreno, i conjuntament amb les Joventuts Socialistes d'Inca, han presentat una campanya solidària de recollida de material escolar. L'objectiu d'aquesta proposta és ajudar les famílies més desfavorides i vulnerables del poble, a través de la mediació de la Creu Roja Inca, segons apunta la formació política en una nota.

És la primera edició d'aquesta campanya que "resulta molt necessària a causa de les conseqüències socials i econòmiques provocades pel covid-19", diu Moreno. "Els socialistes d'Inca continuam lluitant per aconseguir una ciutat igualitària, on tothom tingui les mateixes oportunitats i sense deixar ningú enrere", afegeix el batle.

Totes les persones que vulguin participar en aquesta campanya podran dur el material, que ha de ser nou o trobar-se en bon estat, a la seu de les Joventuts Socialistes d'Inca, situada al número 14 del carrer de la Campana. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 12 h durant els darrers dies del mes d'agost i de 16 a 18 h durant tot el mes de setembre. Una vegada hagi finalitzat la campanya de recollida, els membres de les Joventuts Socialistes d'Inca classificaran tot el material i l'entregaran a les famílies i els alumnes a través de la Creu Roja Inca.

stats