Part Forana 18/05/2022

Set pobles de Mallorca se sumen a la campanya Municipis Agermanats pel Vidre

Algaida, Alcúdia, Bunyola, Campanet, Esporles, Manacor i Palma són els que han rebut la clau de vidre reciclat

ARA Balears
1 min
L' entrega de la clau del vidre reciclat als representants dels pobles que s'han sumat a la campanya

PalmaUn total de set pobles de Mallorca s'han sumat a la campanya Municipis Agermanats pel Vidre. Aquesta iniciativa ret homenatge als municipis que potencien el compromís en la millora de la recollida selectiva del vidre, amb l'objectiu de preservar la circularitat i contribuir a la lluita contra l'emergència climàtica, informa el Govern en una nota.

Els pobles que han rebut la clau de vidre reciclat són Algaida, Alcúdia, Bunyola, Campanet, Esporles, Manacor i Palma. El conseller de Medi Ambient i Territori ha felicitat els ajuntaments que s'han unit a aquesta campanya i ha destacat la "necessitat de visibilitzar aquest tipus d'iniciatives per posar en valor no només el reciclatge del vidre sinó també la seva reutilització, un dels pilars per poder anar reduint els residus que produïm i la petjada que deixam sobre el planeta", ha dit.

L'adhesió a aquesta iniciativa és simbòlica. Tots els municipis que s'hi sumen manifesten i reconeixen la importància del material i donen suport a l'Any internacional del vidre, declarat per l'ONU per al 2022. Al llarg d'aquest any, se sumaran a la campanya un total de 50 municipis d'11 comunitats autònomes.

stats