Part Forana 16/07/2021

Ses Salines construirà un nou PAC a la Colònia de Sant Jordi

L'Ajuntament destinarà un pressupost de 350.000 euros al projecte

ARA Balears
1 min
El darrer ple municipal de Ses Salines aprova per unanimitat la construció d'un nou PAC

PalmaL'Ajuntament de ses Salines comprarà un solar a la Colònia de Sant Jordi per construir-hi un nou PAC (Punt d'Atenció Continuada), segons ha informat aquest divendres Europa Press. El projecte, que es va aprovar per unanimitat en el darrer ple municipal, disposarà d'una partida extraordinària de 350.000 euros.

La iniciativa –que encara està en fase inicial– permetrà ampliar l'atenció sanitària al nucli costaner, que fins ara tenia només una unitat bàsica de salut. "Els mesos d'estiu hi ha un increment de població a la Colònia de Sant Jordi i les instal·lacions actuals queden petites", ha explicat el Consistori en una nota de premsa.

El batle de ses Salines, Juan Rodríguez, i tot l'equip de govern s'han mostrat satisfets que la proposta es tiràs endavant per majoria absoluta. "Suposa que puguem donar resposta a una reivindicació dels coloniers i millorar l'atenció sanitària dels nostres veïns", ha dit Rodríguez.

Cal destacar que durant el darrer ple es varen condemnar els darrers episodis de violència masclista o contra el col·lectiu LGTBI. Finalment, s'aprovà també un pla de millora de l'avinguda del Marquès del Palmer i la requalificació de terrenys per construir un aparcament a la Colònia de Sant Jordi.

stats