Part Forana 08/01/2021

La policia local de Santa Margalida acusa el batle de desmantellament i el cap del cos renuncia al càrrec

Es queixen de tenir salaris baixos i de falta de personal

Ara Balears
1 min
Imatge de membres de la policia local es queixen davant l'ajuntament

La policia local de Santa Margalida acusa el batle de desmantellament i el cap del cos ha renunciat al càrrec perquè no "en vol ser còmplice". Així ho han confirmat fonts del cos policial a l'ARA Balears. El cap confiava que l'ajuntament volgués treure places d'interins, perquè hi ha "places vacants de personal jubilat", però el batle, Joan Monjo, prefereix destinar-les a altres àrees.

Els policies del municipi es queixen de tenir salaris baixos i de falta de personal. "Necessitem policies, en aquests moments hi ha uns 13 agents i a final de mes en seran vuit. A Santa Margalida hi ha uns 13.000 habitants. No donam a bastament", explica. El salari també és un dels factors pel que es queixen "fent hores extres arribem a uns 1.600 euros al mes, però si no en fem cobrem 1.200 euros".

Va ser ahir dijous quan el cap de la policia va comunicar a Monjo la seva renúncia. A partir de dia 21 de gener formarà part de l'equip de l'Ajuntament de Calvià. "És una bona persona i està ben preparada. És un professional pròxim al ciutadà i amb ganes de millorar els serveis i la proximitat cap al ciutadà", destaca el cos policial en la nota.

stats