Part Forana 14/01/2021

El batle de Santa Margalida es compromet a negociar les condicions laborals de la Policia Local

Els agents es queixen de manca de personal i reclamen millores salarials

Catalina Riera
1 min
Imatge de membres de la policia local durant la protesta

PalmaL'Ajuntament de Santa Margalida s'ha compromès a negociar les condicions laborals de la Policia Local i ho farà el mes de febrer. Així ho ha confirmat el batle de Santa Margalida, Joan Monjo, a l'ARA Balears. No obstant això, els agents no es fien de la paraula de Monjo: "Fa un any va passar el mateix. El batle ens va dir que negociaríem i després ho va aturar", asseguren fonts internes de la Policia Local.

Entre les millores hi ha el reconeixement salarial dels agents que treballin el cap de setmana i un complement de productivitat. A més, els agents també reclamen més personal. El batle ha assegurat que està "d'acord amb quasi totes les peticions dels policies", però discrepa amb el nombre de places. "Diuen que llevam places de policia i això és mentida", ha dit.

Cal recordar que fa una setmana els agents es varen reunir davant el Consistori per protestar contra els salaris baixos i la manca de personal. "Necessitam policies, en aquests moments hi ha uns 13 agents i a final de mes en seran vuit. A Santa Margalida hi ha uns 13.000 habitants. No donam l'abast. A més, el salari també és baix. Fent hores extres arribam a uns 1.600 euros al mes, però si no en feim cobram 1.200 euros", assegura la Policia Local.

stats