Part Forana 21/12/2020

Sa Pobla suspèn les festes de Sant Antoni

El municipi es troba en una delicada situació després de l'augment de casos

Ara Balears
1 min
Ball dels dimonis davant l'Ajuntament de Manacor./ M.B.

PalmaL'Ajuntament de sa Pobla ha decidit suspendre les festes tradicionals de Sant Antoni per evitar actes multitudinaris. Segons detalla el Consistori en un comunicat, el municipi "es troba en un estat delicat, després d'unes setmanes en les quals els casos positius han anat a l'alça".

L'Ajuntament "assumeix la responsabilitat de mantenir-se en aquesta posició per tombar la corba i d'aquesta manera reduir tots els actes de l'agenda de les festes". Així mateix, a la parròquia i a l'obreria de Sant Antoni han suspès tots els actes oberts i de carrer, si bé les tradicionals completes i la missa se celebraran amb aforament limitat i reserva prèvia.

Per altra banda, el Consistori sí que mantindrà el concurs de cartell per "deixar-ne testimoni visual i no rompre la seqüència cronològica". També estudiarà diferents formes d'acostar els actes culturals als residents del municipi, sigui en formats molt reduïts o a través de les tecnologies d'informació i comunicació. "La pandèmia ens ha ensenyat maneres diferents de fer les coses i una d'elles és trobar suports digitals que fins ara tenien un ús testimonial".

stats