Cultura
Part Forana 25/08/2022

La Dragonera: la imatge d'un dels segells candidats al més bonic de la sèrie 'Europa 2022'

Es tracta d'un certamen organitzat anualment per l'associació d'operadors públics europeus PostEurop, en què enguany la temàtica és 'Històries i mites'

ARA Balears
1 min
Segell amb la imatge de sa Dragonera candidat a més bonic de la sèrie 'Europa 2022'

PalmaUn segell amb la imatge de l'illa de la Dragonera podria convertir-se en el més bonic de la sèrie 'Europa 2022', un certamen en el qual es vota per triar el segell més bell en el concurs 'El disseny filatèlic més bonic de la sèrie 'Europa 2022''. Aquest concurs l'organitza anualment l'associació d'operadors públics europeus PostEurop.

En la votació, hi participen tots els països membres de PostEurop i cada un hi presenta un segell amb disseny propi de temàtica comuna. Enguany el tema triat ha estat 'Històries i mites'. Així, col·leccionistes i filatèlics podran descobrir algunes de les històries més icòniques de la cultura popular europea a través dels segells 'Europa 2022'.

El tiratge d'aquest segell ha estat de 135.000 exemplars i té un valor facial de la tarifa B, és a dir, la que s'utilitza per al franqueig de cartes normalitzades dirigides a qualsevol país d'Europa. En qualsevol cas, l'elecció es podrà realitzar fins al 9 de setembre a través de la web de PostEurop.

stats