Part Forana 01/04/2022

El PP de Sencelles exigeix a l'Ajuntament incentivar el consum local amb 15.000 euros

Proposa treure 750 bons amb 10 euros de descompte i 500 tiquets amb una reducció de 15 euros

ARA Balears
1 min
Toni Ferragut, el portaveu del PP de Sencelles

El Partit Popular de Sencelles ha presentat a l'Ajuntament una campanya per incentivar el comerç local "davant la inacció de l'equip de govern", apunta la formació en una nota. El portaveu del PP, Toni Ferragut, insta el batle, Joan Carles Verd, a destinar una partida de 15.000 euros per fomentar el consum al municipi "davant la difícil situació econòmica que patim", ha dit.

El PP de Sencelles proposa treure 750 bons amb un descompte de 10 euros per a compres superiors a 30 euros, i 500 tiquets amb un descompte de 15 euros per a despeses superiors a 60 euros a comerços, bars i restaurants del municipi. "És una manera de promocionar el comerç del nostre poble i que els veïns tinguin un al·licient per consumir".

Segons Ferragut, les obres que es fan a la plaça de la Vila "perjudiquen els comerços". Ha recordat que les intervencions en aquest punt del poble havien d'acabar el passat 6 de febrer, però "encara estan en marxa" i això els repercuteix "greument".

El portaveu popular explica que la formació política ha presentat la campanya per incentivar el comerç local "per registre d'entrada" i que no ha esperat a presentar una moció al pròxim ple del mes de maig "per la urgència de la situació", ja que "les empreses i les famílies no poden esperar més", conclou.

stats