Part Forana 21/08/2021

El PP de sa Pobla exigeix a l'Ajuntament que netegi els camins municipals

També reclama que s'incrementin les senyalitzacions i la informació relacionada amb el trànsit de vianants

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament de Sa Pobla.

Sa PoblaEl PP de sa Pobla ha reclamat a l'Ajuntament que adeqüi i netegi de manera "urgent" els camins municipal, perquè siguin "transitables i segurs per a la circulació de vehicles, bicicletes i vianants", apunta el partit en una nota. Segons informa Europa Press, també han demanat que s'incrementin les "senyalitzacions, la informació i les tecnologies de la comunicació relacionades amb el trànsit de vianants, ciclistes i turistes per aquests camins".

"El manteniment dels camins és competència municipal i l'Ajuntament disposa del personal i dels mitjans suficients per fer aquestes tasques d'adequació", manifesta la portaveu del PP a sa Pobla, Violeta Rodríguez. Per això, el grup municipal presentarà una moció per donar compte de la necessitat d'adequació que tenen aquests camins.

Rodríguez ha recordat que quasi tots els camins estan envoltats per finques que "no disposen de tancament exterior". Per això, en molts casos "la vegetació que ocupa part del camí provoca problemes de circulació de vehicles, perjudica la seguretat viària dels tractors i la maquinària agrícola, així com la visibilitat i manteniment de les finques". Per aquests motius, la formació popular considera que s'han d'implantar noves eines, elements i millores de sistemes de comunicació i informació "que permetin una major i millor circulació".

stats