Part Forana 06/08/2019

El PP denuncia manca de pediatres a Porreres i Montuïri durant l'estiu

Els conservadors asseguren que el Govern discrimina els municipis petits

Ara Balears
1 min
Unitat Bàsica de Salut de Montuïri.

PorreresEl grup municipal del Partit Popular de Porreres ha denunciat que la manca de pediatres a l'estiu provoca que "no disposem d'un servei de salut imprescindible com el de pediatria". Per aquest motiu, el grup conservador ha instat l'Ajuntament a demanar a la Conselleria de Salut del Govern que cobreixi, "sense excuses", aquesta atenció, que "queda descoberta per les vacances del personal mèdic", segons denuncien en un comunicat conjunt amb el grup de Montuïri, que també té el mateix problema, segons els populars.

La presidenta i portaveu del PP de Porreres, Maria Agnès Sampol, recalca que "amb l'esquerra, hi ha ciutadans de primera i de segona", segons recull la publicació local quinzenal 'Porreres'. En aquest sentit, Sampol afegeix que "en municipis més grans, el Govern s'encarrega de cobrir el servei".

Amb tot, als components del PP en els dos municipis del Pla de Mallorca els crida l'atenció que "malgrat que des del Govern del Pacte d'Armengol s'omplin la boca parlant de més recursos per a Sanitat, queda clar que no es nota en el dia a dia dels nostres centres de salut".

Segons els populars, la manca de pediatres durant la temporada estival suposa un seriós problema per als residents a les dues localitats i reclamen davant el Govern la cobertura d'aquest servei sanitari. Miquel Àngel Veny, per altra banda, va donar explicacions al ple sobre la problemàtica de la manca de pediatres a Porreres i dels seus substituts.

Per la seva banda, el batle de Montuïri, Joan Verger, ha assegurat a l'ARA Balears que el problema de la manca de servei de pediatria es deu a la baixa de la titular i que en cas del seu municipi ha estat restituïda amb el doctor Biel Arbona.

stats