Part Forana 16/06/2021

El Port de Pollença estrena nova oficina de turisme

L'horari d'atenció al públic és de dilluns a dissabte de les 9 a les 16 h

ARA Balears
2 min
Autoritats de l'Ajuntament de Pollença i Ports IB durant la inauguració de l'oficina.

PollençaEl Port de Pollença ja té una nova oficina de turisme. Està ubicada al passeig Saralegui i s'ha inaugurat aquest dimecres. El local té un total de 90,5 metres quadrats i és una ampliació de l'antiga edificació destinada al mateix ús. Aquesta instal·lació, a més dels taulells per atendre turistes i visitants, integra banys públics i una sala de reunions, informa el Consistori en una nota.

Aquest edifici estarà integrat dins unes actuacions que farà Ports Illes Balears, com són les obres de reordenació de l'aparcament situat darrere aquesta oficina, en les quals es farà una reposició del paviment, s'eliminaran les barreres arquitectòniques i s'integraran plaques solars i pèrgoles fotovoltaiques per millorar també el medi ambient del municipi. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a dissabte de 9 a 16 h, i està subjecte a canvis, depenent dels turistes que rebi el municipi.

"Es tracta d'un edifici que representa una col·laboració interadministrativa entre l'Ajuntament de Pollença i Ports de les Illes Balears, i que l'estètica de l'edifici s'integra dins el projecte que Ports de les Illes Balears durà a terme a l'aparcament de les casetes de venda de tiquets, situades a primera línia just darrere l'oficina de turisme", ha dit el batle de Pollença, Tomeu Cifre. "Hem de ser una destinació capdavantera i ben posicionada, i hem d'estar preparats per quan es reactivi el turisme britànic", ha afegit.

Per part seva, el gerent de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, ha assenyalat que "tot i ser un any atípic, des del Consell de Mallorca continuam fent feina per tal que l'illa sigui una destinació segur i sostenible. Esperem que a partir de juliol el flux de turistes britànics millori i que la temporada sigui millor que l'anterior". Per la seva banda, el director general de Ports de les Illes Balears, Xavier Ramis, ha comentat que "aquesta instal·lació arriba després d'una entesa entre l'Ajuntament i Ports amb l'objectiu de millorar el turisme del municipi, i se signarà un conveni per a l'ús d'aquesta infraestructura durant els pròxims trenta-cinc anys".

stats