Part Forana 01/07/2020

Porreres tramita el segon tram de circumval·lació cap a la carretera de Vilafranca

L'Ajuntament ha hagut de modificar les normes urbanístiques per completar el projecte

Ara Balears
1 min
La batlessa de Porreres, Xisca Mora, amb els regidors Jaume Martorell i Miquel Àngel Veny.

PorreresL'Ajuntament de Porreres ha aprovat la modificació puntual de les normes subsidiàries, que han de permetre l'execució del segon tram del nou vial de circumval·lació, que ha d'unir el carrer del Pont fins al carrer Nou, vora la carretera de Vilafranca, i tindrà un recorregut de 250 metres.

El primer tram ja acabat, des del carrer Santa Creu (arribada des de Montuïri) fins al carrer del Pont, té 500 metres i evita que molts vehicles que transiten entre les carreteres de Montuïri i Vilafranca hagin de creuar pel centre de la vila.

Acabar aquest darrer tram permetrà assolir una mobilitat més sostenible, ampliar les zones d'aparcament, preservar el patrimoni i disposar de més zones verdes a l'entorn exterior del poble.

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, subratlla la importància de concloure la circumval·lació, que veu molt propera, "en ser un tram més curt que el primer i que ens ha de dur menys temps per tramitar-lo i executar-lo des de l'Ajuntament, amb el finançament del Consell de Mallorca".

stats