Part Forana 19/08/2021

Petra és el municipi més econòmic de les Balears per adquirir un habitatge

Segons Idealista, el preu mitjà és de 1.173 euros per metre quadrat

ARA Balears
1 min
El carrer Font, en el centre de Petra.

PetraEl preu mitjà de l'habitatge a Petra és de 1.173 euros per metre quadrat, el més econòmic de les Balears. Així ho indica un informe de preus del portal immobiliari Idealista. Per darrere d'aquesta localitat mallorquina s'hi situen El Tanque, a Santa Cruz de Tenerife, i Carranza, a Biscaia, amb un preu mitjà de 907 euros i 798 euros el metre quadrat, respectivament.

Per contra, el carrer més car d'Espanya per comprar un habitatge també es troba a Mallorca, en concret al carrer de Sant Carles de Calvià, on el preu mitjà per habitatge és de més de set milions d'euros. Segons Idealista, a Calvià també es troba un altre dels carrers més cars del territori espanyol: la Via Cornisa, amb un preu mitjà de 4,6 milions d'euros.

Per altra banda, el poble amb el preu més baix en tot el territori espanyol és el Carpio de Tajo, a Toledo, on el preu mitjà és de 304 euros el metre quadrat. Així mateix, apunta que en l'àmbit nacional, hi ha 25 municipis on el preu per metre quadrat no supera els 500 euros.

stats