Part Forana 05/08/2021

Les obres del parc de bombers de Santanyí arrancaran el 2022

Amb aquest projecte, Mallorca tendrà un total de nou instal·lacions d'aquest tipus

ARA Balears
1 min
Imatge de com quedarà el futur parc de bombers de Santanyí

SantanyíLes obres del futur parc de bombers de Santanyí arrancaran el 2022. Aquest projecte se suma així als vuit parcs que hi ha a Mallorca: Alcúdia, Artà, Calvià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor i Sóller.

Segons informa el Consell en una nota, aquest projecte serà un model de referència per a la resta d'instal·lacions dels Bombers de Mallorca, ja que optimitza diferents variables, com el sistema constructiu, la capacitat operativa, aspectes energètics i equipaments. També s'ha dissenyat una torre de pràctiques pionera per cobrir les necessitats diàries de formació i pràctiques del personal. Inclou també una zona de descontaminació, destinada a la protecció del personal tant durant la pandèmia com quan es treballi en materials contaminants i perillosos.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, destaca l'impuls pel reforç del cos de bombers de Mallorca, amb la convocatòria d'oposicions per a 32 noves places i amb la inversió en noves infraestructures i equipaments perquè la feina es faci en les millors condicions possibles.

stats