Part Forana 01/08/2023

Un micro obert en el ple destapa discrepàncies en el PP de Calvià: "No podem votar això, estàs boja?"

El batle i la seva número dos no es posaven d'acord si votar a favor o en contra de la moció dels socialistes que instava a mantenir la gratuïtat completa durant l'etapa educativa de 0 a 3 anys

1 min
El nou batle de Calvià, Juan Antonio Amengual.

PalmaEn el ple del passat dijous es van fer paleses les discrepàncies entre el PP de Calvià, després que un micro obert gravàs una conversació entre el batle, Juan Antonio Amengual, i la segona tinent de batle, Isabel Bonet. Els dos edils –sempre sense saber que el micròfon estava obert– van protagonitzar una disputa, ja que no es posaven d'acord si votar a favor o en contra de la moció dels socialistes que instava a mantenir la gratuïtat completa durant l'etapa educativa de 0 a 3 anys.

"Si hi votam en contra, demà sortim als diaris. Hi hem de votar a favor i ja està", va dir el batle a Bonet, qui es mantenia ferma a no donar suport a la moció. Davant la negativa de la regidora, el batle va insistir: "Això no es pot votar que no, estàs boja?", però Bonet no desistia i assegurava: "Hi votarem en contra".

Finalment, el Partit Popular i Vox es van oposar a la moció plantejada pels socialistes, un fet que ha generat polèmica a les xarxes socials, on es critica que el Govern "diu una cosa" –referint-se a l'anunci que va fer el conseller d'Educació el passat dilluns– mentre que els municipis "en fan una altra".

stats