Part Forana 03/03/2022

MÉS per Capdepera denuncia que les obres del carrer de l'Agulla han costat 160.000 euros més dels previstos

També critica que "s'han assignat a dit"

ARA Balears
1 min
Una imatge de Capdepera

CapdeperaMÉS per Capdepera ha denunciat que les obres del carrer de l'Agulla han costat 160.000 euros més dels previstos i que, a més, "s'han assignat a dit, en factures separades, totes pagades a la mateixa empresa", segons apunta la formació política en una nota.

"De moment, el pressupost de les obres ascendia a 632.512,74 €, 500.000 dels quals els posava la Conselleria de Turisme i la resta, l'Ajuntament", apunta. La formació critica que l'any passat, quan l'equip de govern va presentar el darrer projecte, MÉS per Capdepera va criticar la renúncia a fer-hi un carril bici i, també va advertir l'equip de govern que el projecte havia de preveure la substitució o reparació de la xarxa de clavegueram i d'altres instal·lacions subterrànies. Per això, demanaren que s'augmentàs el pressupost a càrrec dels recursos municipals, una petició a la qual l'equip de govern es va negar i va manifestar que "si sortia algun problema imprevist s'arreglaria sobre la marxa", afegeix MÉS per Capdepera.

Un cop iniciades les obres," l'Ajuntament ja ha hagut d'afegir, de moment, 165.923,31 € per a actuacions no previstes: 47.708 € per a la plantació de moreres i 118.215,31 € per a l'ampliació de la xarxa de sanejament, la reparació de la xarxa de drenatge i la reposició de l'aigua potable", destaca.

Per altra banda, critica la desaparició de zones verdes perquè "no ha quedat ni una sola bardissa de totes les que hi havia, malgrat que en el darrer projecte que ens varen mostrar s'havien de preservar. A canvi, s'han plantat moreres bordes, les quals, amb l'antecedent de la plaça dels Mariners, sembla que no faran gaire ombra", apunta.

stats