UN ANY DE CANVI ALS MUNICIPIS
Part Forana 08/07/2016

Més ajuda social a domicili

A Alcúdia queda pendent la sessió plenària de política general

Montse Terrasa
1 min

AlcúdiaL’Ajuntament d’Alcúdia ha posat les bases per poder complir amb la transparència d’un bon govern, procés que encara no ha finalitzat, però on realment s’ha avançat en aquest any ha estat en l’àmbit social. Tot i així, queden pendents la creació de l’oficina antidesnonaments i la convocatòria del ple de política general de la ciutat.

El Consistori, dirigit per El Pi i el PSIB, ha augmentat la cobertura d’atenció domiciliària a persones en situació de dependència i ha reduït la llista d’espera del servei ampliant l’horari als horabaixes. També s’han contractat dues treballadores familiars més i una de social, per millorar l’assistència i agilitar totes les demandes.

S’han augmentat les places concertades de la residència, que ha passat de 26 a 33. A més, l’edifici ha estat reformat, tant per qüestions de manteniment com per millorar-hi l’estada dels usuaris.

Bon govern a les xarxes

Alcúdia ha col·laborat amb entitats socials sense ànim de lucre amb subvencions nominals per un import de 30.000 euros.

L’Ajuntament ha obert perfils de bon govern a Twitter i Facebook. Aquest canal ha aconseguit 2.086 seguidors en les tres primeres setmanes de funcionament.

En medi ambient, s’han reactivat els expedients oberts per solars bruts. Com a resultat de l’impuls burocràtic, el 90% dels expedients s’han resolt satisfactòriament. També s’han duit a terme neteges de Carpobrotus al litoral.

stats