Salut
Part Forana 13/05/2024

L'Ajuntament de Sencelles indemnitzarà els propietaris del solar del centre de salut

El consistori ha decidit per unanimitat indemnitzar els propietaris amb una quantitat de 290.000 euros

ARA Balears
1 min
Centre de salut de Sencelles

PalmaL'Ajuntament de Sencelles indemnitzarà els propietaris del solar del centre de salut. Així ho han explicat des del consistori, que fa 24 anys que firmà la cessió del solar del centre de salut mitjançant un conveni urbanístic. Enguany, davant la impossibilitat de dur a terme aquest conveni (signat pel Partit Popular l'any 2000), l'Ajuntament ha decidit per unanimitat indemnitzar els propietaris amb una quantitat de 290.000 euros. Aquest pagament s'efectuarà durant els pròxims mesos.

Tal com han informat, l'equip de govern podrà fer front a aquest pagament sense haver de demanar cap crèdit, ja que actualment es disposa de més de 600.000 euros als comptes bancaris. Així i tot, per tal d'evitar tensions de tresoreria innecessàries davant un pagament tan important, s'ha decidit subscriure una operació de tresoreria a curt termini que permeti afrontar el pagament sense haver d'endeutar l'Ajuntament.

"L'operació de tresoreria és la millor opció de les que hem previst, ja que ens permetrà indemnitzar els propietaris sense haver de subscriure cap préstec que resultaria molt més car quant a interessos i despeses", ha declarat la regidora d'Hisenda, Maria José Cosano. "Tampoc s'entenen les crítiques de l'oposició perquè al ple, on es va decidir indemnitzar la propietat, tots hi votaren a favor", ha afegit.

stats