Part Forana 03/05/2022

Marratxí fa la Marxa de la Dona 2022 en homenatge a la dona ciclista

Les activitats seran aquest cap de setmana

ARA Balears
1 min
Presentació de la Marxa de la Dona 2022

PalmaL'Ajuntament de Marratxí, a través de l'àrea d'Esports, ha presentat aquest dimarts la Marxa de la Dona 2022 que es farà el pròxim 8 de maig i que organitza Viding Illes Dona i Illes Cycling Club de Marratxí. S'espera que hi hagi prop de 120 participants, segons informa el Consistori en una nota.

La Marxa constarà de dues curses. Per una banda, hi haurà un recorregut extra urbà, de 75 quilòmetres, destinat als majors de 15 anys. Sortirà de Marratxí, passarà per Santa Maria, Muro, Alaró, Lloseta, Selva i Inca i finalitzarà a Son Bonet.

Per altra banda, es farà una cursa urbana familiar de 10 quilòmetres, que es dividirà en dues categories: una per a nins i nines de 6 a 11 anys, i l'altra per a majors de 12 anys. En acabar les carreres, es farà un dinar per als participants i l'entrega de trofeus al parc de la Mediterrània.

Activitats

Dissabte 7 de maig s'entregaran els dorsals al parc de la Mediterrània. A més, hi haurà diferents activitats com zumba, amenització esportiva i un contacontes organitzat per l'Institut Balear de la Dona. Diumenge, 8 de maig, arrancarà la cursa cicloturista extra urbana i s'iniciarà el recorregut urbà familiar. A més, es farà una sessió de combat infantil i l'entrega de trofeus, presidida per la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern, Mercedes Garrido Rodríguez.

stats