Part Forana 23/03/2022

Manacor destina 166.000 euros a la reforma del cementeri de Son Coletes

Les tasques varen començar fa un mes i mig i tenen un termini d'execució de sis mesos

ARA Balears
1 min
Cementiri de Son Coletes, Manacor./ ISAAC BUJ

PalmaL' Ajuntament de Manacor invertirà 166.000 euros en les obres de reforma i impermeabilització del cementeri municipal de Son Coletes. Les tasques varen començar fa un mes i mig i tenen un termini d'execució de sis mesos, tot i que el Consistori preveu que acabin abans, segons informa en una nota.

Fa 15 anys que en aquest indret del municipi no s'hi havia fet cap "gran inversió" en millores, explica el delegat del cementeri, Carles Grimart, qui explica que aquesta reforma "és una demanda que teníen molts de propietaris i usuaris del cementeri".

En concret s'impermeabilitzaran les dues plantes de les ales corresponents a la zona ampliada, i es repararan les bigues que es trobin en mal estat. Les dues terrasses que es reformen tenen una superfície de 450 metres quadrats cada una. S'hi farà una reparació puntual de les bigues que es trobin en mal estat. També es repararà el sostre de la planta baixa, que a causa de les filtracions ha quedat totalment descloscat.

Enquesta per a una ampliació

L'Ajuntament de Manacor ha posat en marxa un sondeig entre els ciutadans per conèixer la demanda que hi ha respecte de l'adquisició dels drets funeraris sobre les sepultures. Les persones interessades han d'emplenar un formulari i l'han de presentar a la delegació del cementeri abans del 20 de maig. Aquesta sol·licitud només servirà per conèixer la demanda existent i, en cas de ser elevada, es plantejarà la construcció d'una nova ala.

stats