Successos
Part Forana 21/08/2023

La majoria de les detencions a Calvià són per venda de drogues

La Policia Local ha detingut en els primers vuit mesos de l'any 157 persones, 63 de les quals han estat per delictes relacionats amb els estupefaents

1 min
Un cotxe de la policia local de Calvià en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Local de Calvià ha detingut des de principi d'any 157 persones, la majoria (63) de les quals han estat encausades per delictes relacionats amb la venda de drogues, segons ha explicat en una nota de premsa. A més, 61 persones han estat detingudes per venda il·legal, i 25, per robar. "Un dels darrers casos és el de la detenció de dues dones per furts a platges a càrrec dels agents de la unitat de paisà", ha assenyalat el Consistori.

Després de l'arrest se'ls han intervingut doblers en efectiu i objectes sostrets valorats en uns 1.500 euros i les diligències han estat traslladades a la Guàrdia Civil, per la qual cosa la Policia Local ha ressaltat la col·laboració en els objectius comuns amb la Benemèrita. La cap de la Policia Local del municipi, Esther Ribas, ha assegurat que "posar fi als furts a les platges és una de les prioritats", ja que "suposen un atac directe al turista i al resident que pretén gaudir d'un dia de platja i veu com aquells que actuen pel descuit es beneficien del seu temps de descans", ha apuntat.

Ribas també ha incidit en el fet que l'objectiu de la corporació municipal és "consolidar Calvià com una destinació d'oci segur", per la qual cosa "no hi pot haver la menor tolerància amb els furts". "La Policia Local de Calvià no permetrà que els lladres actuïn impunement al municipi", ha subratllat.

stats