Formació
Part Forana 12/09/2022

L'Ajuntament de Marratxí crea una Aula Mentor per fomentar l'aprenentatge a distància

El programa té com a objectiu millorar la qualificació de les persones majors de 18 anys i donar facilitats per formar-se en diversos camps

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Marratxí

PalmaL'Ajuntament de Marratxí ha creat una Aula Mentor per fomentar l'aprenentatge permanent a distància. Es tracta d'un programa que té com a objectiu millorar la qualificació de les persones majors de 18 anys i promoure el desenvolupament de les capacitats i competències mitjançant la formació a distància, oberta i flexible. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d'Educació i Formació Professional en col·laboració amb l'Ajuntament de Marratxí.

La regidora d'Ocupació i Formació, Aina Amengual, ha destacat que a partir d'ara "la ciutadania de Marratxí tindrà més facilitats per millorar la seva formació gràcies a l'Aula Mentor, una formació a través d'internet que disposa de molta varietat de cursos que formen part del catàleg nacional de qualificacions professionals i diferents àrees formatives com a sanitat, disseny i arts gràfiques, fusta i moble, hostaleria, turisme, o tèxtil i confecció".

Per tant, Aula Mentor proporciona una via de formació no reglada amb atenció tutorial a distància a través d'una plataforma d'aprenentatge, juntament amb una xarxa d'aules físiques el Centre de Formació Balanguera - Marratxí Activa per als alumnes matriculats els dilluns i els dimecres de 8.15 a 14 h. Al capdavant d'aquestes instal·lacions hi haurà un administrador d'aula. A més, el programa inclou una oferta formativa de més de 200 cursos i cada un dura dos mesos, tot i que si es necessita més temps, es poden fer ampliacions de 30 dies més.

stats