Part Forana 18/08/2021

Inca manté el mercat agrícola del dijous a la plaça de Santa Maria la Major

Les parades també es mantindran durant l'hivern

ARA Balears
1 min
El mercat del dijous

IncaL'Ajuntament d'Inca ha aprovat la reestructuració i redistribució de les parades del mercat del dijous, després que hagin finalitzat les obres de la plaça Mallorca i s'hagi restablert completament el trànsit a la plaça d'Orient. La finalitat d'aquesta nova modificació és respondre a les peticions dels placers i reubicar el mercat agrícola per tal d'aconseguir una millor ordenació dels espais. També es pretén mantenir les parades durant l'hivern, informa el Consistori en una nota.

"D'aquesta manera, donam resposta a les demandes dels mercaders que havien sol·licitat que el mercat agrícola es mantingués a la ubicació actual. El nostre objectiu és estar sempre al costat dels nostres venedors i incorporar tots aquells canvis que ens permetin anar millorant el mercat del dijous", assenyala la regidora de Mercats, María José Fernández.

Cal recordar que arran de les obres al carrer Barco, iniciades el passat mes de febrer amb motiu del projecte de reforma de la plaça Mallorca, es va reubicar el mercat agrícola de les places d'Orient i de l'Orgue a la plaça de Santa Maria la Major i a les parcel·les lliures en aquell moment al carrer Sirena. Durant el temps que els venedors agrícoles han muntat a la plaça de Santa Maria la Major i al carrer Sirena s'ha detectat un increment considerable d'afluència de públic a la zona. Per aquest motiu, es va decidir iniciar els tràmits per aprovar una reestructuració definitiva de les parades del mercat en aquesta zona.

stats