Part Forana 04/04/2022

Inca destinarà més de 200 mil euros a projectes de desenvolupament rural

Adequarà camins i en recuperarà les parets seques

ARA Balears
1 min
Un pagès treballant en el camp.

PalmaL'Ajuntament d'Inca destinarà 263.092,23 euros a projectes de desenvolupament rural. L'objectiu és millorar i adequar diferents camins rurals, i desbrossar i rescatar les parets seques dels camins per tal de recuperar el paisatge i patrimoni rural, explica el Consistori en una nota.

Amb l'adequació de camins, la finalitat del Consistori és millorar la mobilitat del món rural del municipi. Així es garanteix un adequat transport i subministrament del producte i, per tant, es contribueix a millorar la competitivitat i viabilitat de les explotacions agrícoles i ramaderes.

Per tal de dur a terme aquest projecte, l'Ajuntament s'ha adherit a l'associació Mallorca Rural, que persegueix la defensa, gestió i promoció dels objectius comuns dels municipis adherits, així com la gestió i execució dels programes de desenvolupament rural, entre altres finalitats. D'aquesta manera, el consistori i els seus agents socials i econòmics ja poden acollir-se i participar en l'aplicació de les Estratègies de Desenvolupament Rural que dissenya i gestiona l'entitat mallorquina.

stats