Part Forana 27/11/2020

L'Ajuntament de Pollença concedeix la llicència de reforma a l'hotel Formentor

L'empresa propietària té previst invertir-hi més de 20 milions d'euros

Ara Balears
1 min
L'Hotel Formentor.

PalmaL'Ajuntament de Pollença concedeix la llicència a l'hotel Formentor per fer-hi una reforma. Segons explica el Consistori en una nota, el permís es va sol·licitar "fa un temps pels futurs compradors, que volen reformar el cos principal de l'hotel, l'edifici més emblemàtic del recinte", explica. L'empresa propietària té previst invertir-hi més de 20 milions d'euros i el termini d'execució serà de dos anys.

Per part seva, el batle, Tomeu Cifre, explica que el Consistori ha "estudiat a fons el projecte, amb tots els aspectes mediambientals i paisatgístics, ja que estam en un entorn molt sensible, un projecte que creim que suposarà un gran impuls per al municipi i per consolidar la imatge d'una destinació turística privilegiada i de qualitat com són Pollença i l'hotel Formentor".

"Era una reforma que feia molts d'anys que s'esperava i ara hi ha un grup inversor que té previst tirar-la endavant", afegeix Cifre. Així mateix, confessa que des del Consistori s'espera que es faci amb la "major diligència possible i que se salvaguardin els drets dels treballadors, molts dels quals són del municipi de Pollença, i que puguin tenir les garanties que el dia de demà podran continuar fent feina a l'establiment turístic".

stats