Part Forana 27/10/2021

L'estiu a Formentor acaba amb més de 7.000 multes de trànsit

Un total de 7.455 vehicles han accedit a la platja o al far sense autorització

ARA Balears
1 min
Cues de cotxes a Formentor

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha registrat un total de 7.455 multes de trànsit a Formentor durant l'any. Aquestes sancions s'han interposat durant els mesos d'estiu, des del 15 de juny fins al 15 de setembre. De fet, va ser durant la tercera setmana d'agost quan es va anotar més saturació a la zona.

En concret, s'han registrat 6.731 sancions de vehicles que han accedit a la platja de Formentor sense permís. Aquests han rebut una multa d'entre 80 i 40 euros. Per controlar l'accés, la DGT va instal·lar una barrera a l'altura de la platja de Formentor amb un lector de matrícula.

Per altra banda, han estat 724 els vehicles que han fet cas omís de les restriccions per anar al far. Aquests han rebut una multa d'entre 100 i 200 euros. L'accés al far estava tancat a la circulació de vehicles de motor entre les 10 i les 19 h i només hi podien circular vehicles que autoritzats: els taxis, les VTC i els autobusos de servei discrecional.

La Prefectura de Trànsit ha informat que ja s'estan preparant les limitacions per a la pròxima temporada i es preveu que seran les mateixes que els dos darrers anys.

stats