Part Forana 12/08/2021

Detenen quatre homes que intentaven robar 400 quilos de garroves a Algaida

Els autors dels fets han quedat imputats per un presumpte delicte de furt

ARA Balears
1 min
Els sacs de garrofes robats.

PalmaLa Policia Local d'Algaida ha detingut quatre homes que intentaven robar més de 400 quilos de garroves d'una finca del municipi. Segons ha informat l'Ajuntament, els autors dels fets han quedat imputats per un presumpte delicte de furt.

A primera hora del matí, la Policia ha rebut l'avís –per part del Servei d'Emergències 112– que el propietari d'una finca d'Algaida s'havia trobat amb dos homes que estaven agafant garroves del seu camp i estava amagat a una caseta de la finca per por d'enfrontar-se als lladres. Poc després de rebre l'avís, els agents han arribat a la propietat i han localitzat dos dels autors dels fets, que ja havien omplert quatre sacs.

Després d'investigar, la policia ha sabut que havien llogat una furgoneta grossa per fer el trasllat a una cooperativa d'Inca, i havien pagat el conductor amb una part de les garroves robades. Més tard, la furgoneta ha estat localitzada a un pàrquing de l'MA15E, on dues persones esperaven la resta d'autors del robatori.

Els agents han registrat la furgoneta i han trobat al maleter nou sacs plens de garroves. Un cop confiscats, els agents, amb l'ajuda d'un tractor de la brigada municipal del municipi, han tornat al propietari els més de 400 quilos de garroves que els detinguts li havien robat.

stats