Part Forana 23/11/2022

Comencen les obres per fer un pas de vianants i enjardinat entre el centre d'Inca i la barriada de Sant Francesc

L’Ajuntament conservarà l’antic arc d’una casa del carrer de na Ferrilla, que esdevindrà l’accés al Call jueu

1 min
Es conservarà el portal d’una antiga cotxeria, que es convertirà en el pas entre els carrers de Na Ferrilla i de l’Om

IncaL’Ajuntament d’Inca ha iniciat els treballs de neteja dels solars que es convertiran en un pas per a vianants i enjardinat per connectar el centre de la ciutat amb la barriada de Sant Francesc. Aquest nou pas exclusiu per a vianants tindrà un accés pel carrer de na Ferrilla, i un altre pel carrer de l’Om.

De les construccions en estat de runa que ara ocupen aquest espai, just es conservarà l’antiga arcada d’un portal de na Ferrilla. “Volem que aquest arc sigui el punt per on s’accedirà a la barriada de Sant Francesc i també a l’antic Call jueu”, ha explicat Andreu Caballero, regidor d’Urbanisme i Patrimoni.

La pavimentació de lloses s’allargarà des de la placeta de l’Aigua fins a Can Monrroig, pel carrer dels Gerrers

L’execució està prevista per a un període de quatre mesos, i també inclou la pavimentació dels carrers de l’Om, del Rector Raió i dels Gerrers.

“L’objectiu és allargar el tipus de trespol de la placeta de l’aigua cap a aquests carrers. Es tracta d’una superfície empedrada, d’una sola plataforma i sense borns ni desnivells. Això fa que es doni prioritat als vianants i que quan els cotxes hi passin, reduesquin la velocitat”, ha manifestat el regidor d’Urbanisme.

stats