Part Forana 05/04/2022

Comencen les obres d'electrificació del polígon de la Creu de Porreres

En total, l'obra haurà costat 3,6 milions d'euros

ARA Balears
1 min
El polígon de la creu de Porreres en obres

PalmaLes obres d'electrificació i dotació d'espais lliures públics del polígon de la Creu de Porreres començaran aquesta setmana. El pressupost d'aquesta fase és d'1,62 milions d'euros, però encara s'està acabant la construcció de l'obra civil del futur polígon. El Govern aporta el 62% del pressupost total, mentre que la resta va a càrrec dels nou membres de la Junta de Compensació de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI). En total, aquesta obra, haurà costat, en total, 3,6 milions d'euros.

El polígon de la Creu és un projecte que històricament ha reivindicat Porreres, ja que fins ara no disposava d'un polígon industrial que donàs resposta a les necessitats de les indústries locals. La superfície del polígon de la Creu és de 70.000 metres quadrats. En total, s'han adjudicat 13 terrenys a diferents empreses, i 11 són de Porreres.

Històricament, l'IDI ha promogut polígons industrials i naus a les Illes Balears per permetre a petites i mitjanes empreses ubicades dins el nucli urbà d'un municipi o a empreses de nova creació instal·lar-se en un sòl ordenat i amb tots els serveis. També fomenta la diversificació econòmica, facilitant l'accés a sòl de les empreses industrials i evitant que les empreses s'hagin de traslladar a altres països o comunitats autònomes.

stats