Part Forana 28/05/2020

Capdepera recull 3.000 quilos d'aliments per atendre 170 famílies

Un grup de 24 voluntaris ha coordinat la campanya municipal duta a terme als dos establiments Eroski

Ara Balears
1 min
Algunes de les voluntàries que han participat en la primera campanya de recollida d'aliments.

CapdeperaL'Ajuntament de Capdepera ha recollit més de 3.000 quilos d'aliments en una campanya realitzada als dos supermercats Eroski. Un grup de 24 voluntaris han participat en la coordinació d'aquesta iniciativa solidària.

Els donatius de veïns gabellins serviran per abastir d'aliments i productes de primera necessitat les més de 170 famílies del municipi que ara reben atenció del Departament de Serveis Socials. Es tracta de gent desfavorida en risc d'exclusió social o que passen per moments difícils a causa de la crisi de la covid-19, que els ha deixat sense feina i sense fonts d'ingressos.

L'Ajuntament ha agraït tant l'ajuda per part dels supermercats com dels voluntaris que van fer la recollida per al Departament de Benestar Social de l'Ajuntament, a més de la solidaritat dels donants. "És de cabdal importància que institucions i veïns ajuntem esforços per ajudar aquelles persones i famílies que, davant la conjuntura actual, es troben en la necessitat d'acudir als Serveis Socials de l'Ajuntament, una situació nefasta que possiblement es veurà agreujada en els pròxims mesos", ha advertit el batle, Rafel Fernàndez.

Crida a la calma

El mandatari gabellí ha fet una crida "a la calma i a la solidaritat" perquè, segons ha assegurat, des dels Serveis Socials s'intentarà atendre les necessitats bàsiques dels ciutadans. "Tractarem cas per cas per intentar mantenir la qualitat de vida dels gabellins, ha afegit.

Els productes d'arròs, llegums, pasta i conserves formen el gruix d'aliments bàsics aconseguits i sumen 2.600 quilos, seguits de llet, oli, sucs i salses, entre d'altres, fins arribar a uns 500 litres.

stats