Desertització bancària
Part Forana 04/11/2022

CaixaBank tanca el caixer del Pla de na Tesa durant tres dies i encén els ànims dels veïns

L'entitat ha justificat el tancament per avaria greu, però en el seu moment no va emetre cap avís

1 min
Aquest cartell just ha estat penjat uns moments fins que l'entitat ha reobert el caixer automàtic.

PalmaJust una hora ha estat penjat el cartell que deia "Senyors de CaixaBank, no teniu vergonya!" a les portes de l'antiga sucursal bancària del Pla de na Tesa, a Marratxí. Feia tres dies que el servei de caixer automàtic havia deixat de funcionar, cosa ha encès els ànims del veïns d'aquest nucli. Avui dematí, però, CaixaBank ha restablert el servei, i ha retirat el cartell. Ha justificat el tancament temporal per una avaria greu, segons ha informat el batle de Marratxí, Miquel Cabot.

"Ara diuen que tancaren el servei per una avaria greu, però en el seu moment no n'informaren. Senzillament es limitaren a tancar el caixer automàtic sense dir res més. Això va fer sospitar els veïns que a partir d'ara ja no disposarien de caixer automàtic", explica Manel Gomàrix, veïnat del poble i portaveu de la plataforma Son Bonet Pulmó Verd.

Va ser pel 2018 quan la sucursal bancària de CaixaBank va tancar les portes al Pla de na Tesa. En aquell moment també tancaren tres de les seves oficines al municipi. En concret, a sa Cabana, sa Cabaneta i al Polígon Industrial. Aleshores, l'Ajuntament va sol·licitar a l'entitat que mantingués el servei de caixer automàtic.

stats