Part Forana 29/09/2020

El batle de Petra multa amb més 7.500 euros tres joves com a presumptes autors de pintades antimonàrquiques

Veïns de la localitat assenyalen que alguns dels grafits dels quals se'ls acusa ja fa anys que hi són

T.riera
1 min
El batle de Petra, Salvador Femenias./ GUILLEM MAS

ManacorEl batle de Petra, Salvador Femenias (El Pi), ha multat tres joves del municipi com a presumptes autors de pintades antimonàrquiques i contra la corrupció el passat 10 d'agost, el dia que la família reial va visitar el municipi. La sanció ascendeix a un total de 7.574,40 euros, segons ha avançat el Diari de Balears. Veïns de Petra assenyalen que algunes de les pintades es feren aquella nit, però que n'hi ha que ja fa anys que hi són.

Els tres joves petrers foren identificats per la Guàrdia Civil en un control la matinada del 10 d'agost. Els joves tornaven d'acompanyar una persona a Manacor, i els agents no els trobaren res de sospitós. De totes maneres, informaren de la identificació la Policia Municipal de Petra.

Posteriorment, l'agent de la Policia Local de Petra acusà els tres individus de fer diverses pintades. Després de les acusacions, el batle ha decidit sancionar els joves amb dues multes perhom de 1.262,40 euros cada una. Una xifra total de 7.574,40 euros de sanció per a tres joves sense proves que confirmin que són autors de les pintades esmentades.

stats