Part Forana 21/07/2020

Artà celebra la vuitena edició del PoésArt amb un format íntim i reduït

L'Ajuntament ha assenyalat que el festival de poesia mantindrà la qualitat de les anteriors edicions

Ara Balears
1 min
Cartell del PoésArt.

PalmaEl PoésArt, el festival de poesia d'Artà, arriba a la seva vuitena edició amb un format reduït i íntim i adaptat a les necessitats del moment. Així ho ha anunciat aquest dimarts l'Ajuntament, que afirma que es mantindrà la qualitat poètica i musical de les anteriors edicions.

Des de l'organització de l'acte consideren un èxit poder fer aquesta edició en un any especialment difícil per la situació de pandèmia i per com aquesta està afectant amb especial intensitat l'economia de les Balears, i també la cultura.

El festival constarà d'un únic acte, que es farà el divendres 24 a les 21 h a la terrassa del Teatre d'Artà amb la col·laboració de la delegació de l'OCB, per reafirmar el compromís amb la llengua i la cultura catalanes.

L'acte s'iniciarà a les 20.50 h amb la música de l'Estol dels Xeremiers d'Artà. A continuació, l'OCB llegirà un manifest per la llengua, després es continuarà amb la inauguració del festival, amb els vídeos de la diputada Laura Borràs i de l'escriptora Bel Olid. Presencialment, hi haurà Maria Pastor, directora de Cultura del Consell de Mallorca; Manolo Galán, batle d'Artà; Toni Bonet, regidor de Cultura, i Maria Antònia Massanet, directora del festival.

L'espectacle, amb direcció escènica d'Ivan Martín i visuals d'Antònia Monroig, inclourà el recital de quatre poetes i l'actuació musical de Clara Fiol i Joan Vallbona. L'Ajuntament ha anunciat que hi haurà distància de seguretat i és obligatori l'ús de mascaretes i de gel hidroalcohòlic.

stats