Part Forana 22/07/2021

Artà celebra la novena edició del festival PoésArt

Els actes es fan aquest divendres i dissabte

ARA Balears
1 min
Artà

Artà celebra la novena edició del festival de poesia PoésArt. Els actes, que seran gratuïts i sense reserva prèvia, tindran lloc a la terrassa del teatre Municipal entre els dies 23 i 24 de juliol. Hi haurà una presentació-homenatge a Damià Huguet, un espectacle de poesia i música, i un concert de cloenda, apostant pel talent més jove i de proximitat, informa l'Ajuntament d'Artà en una nota.

El festival comença divendres, 23 de juliol, a les 20 h amb una presentació de La pell quan plou (AdiA Edicions, 2021), una antologia de l'obra de Damià Huguet, de qui enguany se celebra l'any de commemoració, que anirà a càrrec del seu editor, Pau Vadell, i de Carme Castells, directora de la Fundació Mallorca Literària. L'acte acabarà amb un diàleg entre els versos d'Huguet i de quatre poetes actuals: el també campaner Miquel Àngel Adrover i els poetes de Llevant Joan Cabalgante, Lola Garcia i Neus Ribas Moll.

Cartell del festival de poesia d'enguany

L'espectacle de dissabte 24 a les 20 h, dirigit per Ivan Martín, comptarà amb el poeta català Lluís Calvo i els mallorquins Joan Tomàs Martínez, Antònia Monroig i Sara Rivera i la música la posarà Marcel Pich. Finalment, es podrà gaudir del concert de Jorra Santiago, de Jorra i Gomorra, en format duet.

stats