Sostenibilitat
Part Forana 21/07/2023

Arranquen un pla pilot a Pollença per fomentar el reciclatge als apartaments turístics

Durant els mesos de juliol, agost i setembre s'oferirà informació i assessorament als inquilins que s'allotgen als pisos gestionats per Homerti

1 min
Contenidors de reciclatge de Palma.

PalmaEcoembes i Homerti han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de potenciar el reciclatge d'envasos i de paper i cartó als apartaments de lloguer turístic de les Balears. Tot i que es preveu que el projecte s'estengui a diversos municipis, de moment s'inicia a Pollença. Es tracta d'un pla pilot amb el qual s'oferirà inicialment assessorament als inquilins dels pisos gestionats per Homerti. Quan arribin, se'ls donaran pòsters i vinils informatius per als espais de reciclatge situats als apartaments amb la idea d'ajudar-los a realitzar una correcta separació dels residus.

El projecte, que s'anomena 'Ecohoster', es provarà durant els mesos de juliol, agost i setembre, i neix "amb la vocació d'acreditar amb aquest segell els apartaments turístics compromesos amb l'hàbit de reciclar i, al mateix temps, promoure la correcta separació dels residus entre els turistes", segons han explicat ambdues entitats en una nota de premsa. 

Tot i que el reciclatge és un hàbit cada vegada més comú a les Illes, cal conscienciar-ne també la població flotant. De fet, és en els mesos de temporada turística quan la generació de residus s'incrementa considerablement.

stats