Part Forana 10/03/2022

Alcúdia tindrà un Centre Integrat de Formació Professional d'Hoteleria i Turisme

El projecte respon a una demanda històrica

ARA Balears
1 min
La consellera Rosario Sánchez i la batlessa d'Alcúdia, Bàrbara Rebassa, durant la firma de conveni

AlcúdiaL'Ajuntament d'Alcúdia i el Govern han signat aquest dijous la cessió dels terrenys per a la construcció d'un centre Integrat de Formació Professional d'Hoteleria i Turisme. La parcel·la on s'ubicarà el centre, de 4.479 metres quadrats, l'ha cedit l'Ajuntament a l'Executiu, segons informa el Consistori en una nota.

Aquest projecte respon a una demanda històrica, però no ha estat fins avui que s'ha firmat el conveni. "És una reivindicació de fa molts d'anys. Ha estat complicat perquè sempre hi havia qüestions que impedien treure'l endavant. Ara, per fi, hem pogut cedir els terrenys", assegura la batlessa d'Alcúdia, Bàrbara Rebassa.

El projecte, declarat inversió d'interès autonòmic, té com a objectiu millorar la cobertura formativa als estudiants de Formació Professional de la zona nord de Mallorca, així com la competitivitat del teixit productiu de la zona. El centre tindrà diversos tallers i aules per a formació específica i altres de caràcter transversal, com ara l'aprenentatge d'idiomes o d'informàtica, entre altres.

stats