Esports
Part Forana 09/01/2023

Alaró estrena dues noves pistes de pàdel al poliesportiu municipal

L'Ajuntament n'ha adjudicat l'explotació i manteniment a una empresa privada que, d'entrada, ha fet una inversió de 70.000 euros

ARA Balears
1 min
Les pistes de pàdel del poliesportiu d'Alaró.

PalmaAlaró ha estrenat dues noves pistes de pàdel que complementen les dues que ja hi havia en el poliesportiu del municipi. Segons ha explicat l'Ajuntament, les obres han tingut un cost zero per a les arques municipals. Les instal·lacions s'han construït gràcies a un contracte de concessió de serveis que va treure a concurs el Consistori. L'empresa adjudicatària de l'explotació ha invertit 70.000 euros per construir les pistes.

A més d'això, el concessionari haurà d'abonar un cànon anual de 7.800 euros a l'Ajuntament durant els deu anys que durarà el contracte. D'altra banda, l'empresa crearà almenys dos llocs de treball, en forma de monitors de pàdel, amb el compromís que sempre que sigui possible aquests empleats siguin del municipi. A més, a partir d'ara es podran fer les reserves de les pistes de manera online.

El batle d'Alaró, Llorenç Perelló, ha declarat que "s'ha produït un fort increment de la demanda d'aquest esport al nostre municipi. Aquest contracte permetrà donar una resposta eficaç i millorarà el servei, amb unes condicions econòmiques molt favorables per al consistori".

stats