Part Forana 20/07/2021

Actes culturals i esportius per celebrar les festes de la Patrona a Pollença

Es faran concerts, un combat de gloses i actuacions infantils, entre altres activitats

ARA Balears
1 min
Un simulacre de la batalla dels Moros i Cristians

PollençaPollença celebra les festes de la Patrona aquesta setmana. L'objectiu de l'Ajuntament és fer actes per mantenir l'esperit d'aquesta celebració, però es farà amb les mesures de seguretat sanitàries corresponents. El pregó encetarà la Patrona d'enguany, com mana la tradició, i també hi haurà concerts, un combat de gloses, humor, llibres, teatre, màgia,¡ i actuacions infantils, segons informa el consistori en una nota.

Tots els actes que es faran són de tipus cultural o esportiu i es regiran per les mesures de control d'aforament. A més, els assistents hauran d'estar asseguts i s'evitarà que es generin aglomeracions. L'ús de la mascareta és obligatori en tot moment, així com mantenir la distància de seguretat.

"No m'hauria esperat mai tornar a ser a la Patrona i dir-vos que enguany tampoc no tindrem les festes de bon de veres. Tots ens pensàvem que les de l'any passat havien estat excepcionals i que no tornaríem a viure res semblant, però, per desgràcia, enguany hi tornam a ser", explica el batle de Pollença, Tomeu Cifre. "Una pandèmia ens ha fet canviar la manera de celebrar les nostres festes més emblemàtiques, però, tot i això, no em puc estar de dir que estic molt content i orgullós del poble de Pollença perquè ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies", ha afegit el regidor de Festes, Josep Lluís Pons.

stats