Part Forana 30/08/2021

Acaben les obres del CEIP Sa Torre de Manacor

El Govern hi ha invertit més d'un milió d'euros

ARA Balears
1 min
Imatge CEIP Sa Torre

ManacorLes obres de reforma del CEIP Sa Torre de Manacor ja han acabat. Les noves instal·lacions s'estrenaran el mes de setembre, quan comenci el curs. Aquestes millores han costat 1.653.367 euros, segons informa el Govern en una nota.

Aquest projecte ha passat per diferents fases. En un primer moment es va fer una inversió urgent per resoldre problemes amb la formiga blanca, que afectava l'estructura de l'escola. Aquesta va ser la causa principal de decidir fer la reforma integral del centre.

Ara, el CEIP Sa Torre té una nova escala i un ascensor. S'ha reforçat l'estructura del centre amb la reparació o substitució d'elements, i també s'ha canviat la instal·lació elèctrica, de dades, calefacció, i s'ha millorat l'aïllament de façanes i fals sostre, entre altres actuacions.

Per altra banda, s'han instal·lat nous tancaments d'alumini a la porxada de la planta baixa. El Govern destaca que aquesta reforma ha estat preseleccionada per part de la Direcció General de Fons Europeus per ser finançada pel fons React-UE.

stats