Cultura
Part Forana 07/09/2022

El 30è Festival de Bandes de Música de Son Servera inclourà grups de tot Mallorca

En l'esdeveniment, previst per a diumenge, 11 de setembre, hi participaran les formacions de tota l'illa per celebrar l'aniversari de la proposta

ARA Balears
2 min
Imatge.....

PalmaEl Festival de Bandes de Música de Son Servera torna diumenge, 11 de setembre, per celebrar la 30a edició. La novetat d'enguany és que, en lloc de participar-hi la banda de Son Servera i dues agrupacions musicals més, hi han convidat totes les formacions de Mallorca. Per tant, hi participaran 23 bandes de música. Es tracta d'un acte multitudinari emmarcat dins del Cicle de concerts i festivals de bandes de música 2022 i se celebrarà des de les 10 i fins a les 19 h, amb un descans per dinar.

D'altra banda, els escenaris elegits per a aquesta edició són l'església nova i les cases de Ca l’Hereu. L'objectiu d'aquest festival és rememorar les trobades musicals que se celebraven en els anys vuitanta i, per aquest motiu, al migdia es farà una gran cercavila pel centre del poble amb totes les bandes participants. Acte seguit, hi haurà un dinar de germanor. Durant l'acte de presentació, la vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, ha remarcat: "Aquests dos anys d'espera a causa de la pandèmia i la celebració del 30è aniversari del Festival de Bandes de Son Servera han fet d'aquesta edició la més participativa".

Per part seva, el president de la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals, Joan Carles Julià, ha destacat: “Poder tenir una festa musical entre totes les agrupacions federades, on la protagonista és la música de banda, és una bona iniciativa per mantenir els llaços entre músics de diferents formacions”. A més, el president de la Banda de Música de Son Servera, Lluís Miquel Lliteres, ha afegit que "és un dels concerts més esperats al llarg de l'any per tots els músics" i que estan "molt agraïts per aquesta rebuda".

stats