Misc 08/12/2021

El príncep Enric, criticat per haver aconsellat que la gent deixi la feina si no els fa feliços

El duc de Sussex creu que deixar una feina no satisfactòria és motiu de "celebració"

1 min
El príncep Enric es fa surfista

BarcelonaEl príncep Enric torna a estar al centre de la polèmica. Aquest cop per unes declaracions en les quals aconsella a qui no se senti feliç amb la seva feina que la deixi. En una entrevista recent com a nou directiu de l'empresa Better Up, dedicada a la salut mental, el duc de Sussex ha proposat a les persones que se senten "atrapades en feines que no els proporcionen alegria" que les deixin. A més, ha remarcat que renunciar a aquestes feines ha de ser un motiu de "celebració".

Tot i que el comentari del príncep Enric volia posar de manifest la necessitat de prioritzar la salut mental, el seu consell no ha estat del tot ben rebut i ha sigut acusat d'estar allunyat de la realitat de la classe treballadora i no tenir en compte que moltes persones no es poden permetre una decisió tan radical per motius econòmics.

L'any 2020, el príncep Enric va renunciar a continuar formant part de la família reial britànica i va optar per un canvi de vida que el va portar a instal·lar-se als Estats Units, al costat de la seva dona, Meghan Markle. Tot i desvincular-se de la monarquia, la parella, que té dos fills, viu una vida acomodada a Califòrnia: tenen una mansió a Montecito i han signat acords milionaris amb empreses com Spotify o Netflix, per a les quals estan preparant continguts.

stats