Misc 20/11/2013

Jennifer Lawrence, amb bodi i de 'première'

L'actriu nord-americana Jennifer Lawrence va presentar, dilluns a la nit a Los Angeles, una nova entrega de la pel·lícula que protagonitza amb Liam Hemsworth: 'Els jocs de la fam', ja estrenada en ciutat europees com Roma, París i Madrid

J.c.
2 min

L'actriu nord-americana Jennifer Lawrence va presentar, dilluns a la nit a Los Angeles, una nova entrega de la pel·lícula que protagonitza amb Liam Hemsworth: Els jocs de la fam, ja estrenada en ciutat europees com Roma, París i Madrid. La intèrpret, que sembla que no s'ha penedit del tall pixie que es va fer a la seva característica melena, va decidir-se per trepitjar la catifa vermella amb un vestit de Dior que deixava poc joc a la imaginació. El vestit, que pertany a la col·lecció de Christian Dior Fall 2013 Couture, era de color gris perla i tenia una faldilla completament transparent que deixava veure a la perfecció les cames de Lawrence, que a sota només portava un bodi. Completaven el conjunt unes plataformes de Brian Atwood i un bolso clutch -en negre i a conjunt amb les sabates i el cinturó- de Roger Vivier.

L'actriu, que interpreta Katniss Everdeen al film que s'estrenava, va acaparar més flaixos dels previstos per causa de la roba que va triar, una elecció molt diferent de la que va fer el protagonista masculí. Hemsworth va decantar-se per un clàssic vestit fosc amb camisa blanca -combinat amb corbata estreta-, que si bé li va servir per endur-se molts menys flaixos, va captivar les adolescents presents en l'acte.

La première nord-americana va envoltar aquestes dues joves figures de la interpretació -tenen només 23 anys- de tots els seus companys de repartiment i de moltes altres celebrities cinematogràfiques i televisives del país. De la nova entrega de la trilogia també hi eren Josh Hutcherson, Willow Shields i Sam Claflin, entre altres. Entre els famosos invitats hi havia cares ben joves i alguns veterans. Jaden Smith i la seva germana Willow -fills de Will Smith-, Lenny Kravitz i la seva filla Zoe, Ashlee Simpson i el jove músic Joe Jonas -tots dos emparellats-, també hi van ser.

stats