Bàsquet
Misc 16/05/2020

Un 'escape room' per acabar la temporada de bàsquet

Cristina Hurtado i Mireia Vila, dues jugadores catalanes, han creat dos jocs virtuals

i
àlex Gozalbo
1 min
Imatge de presentació de l''escape room'

BarcelonaCristina Hurtado i Mireia Vila, dues jugadores de bàsquet catalanes, han aprofitat aquests dies de confinament per crear un parell d'escape rooms online. "L'objectiu és distreure la gent durant els dies que estem a casa", diuen.

Una de les propostes té temàtica esportiva. "Després de conèixer la decisió d'acabar les competicions esportives, hem creat un escape room que es diu El partido final, de temàtica esportiva, per ajudar a crear una classificació més justa en què tothom té la possibilitat d'acabar el que van començar durant la pretemporada", asseguren les jugadores de l'Advisoria Boet Mataró de Lliga Femenina 2.

Aquest escape room permet jugar de manera individual o acompanyat d'un equip de fins a sis persones. L'edat mínima recomanada és de 10 anys i el temps necessari per superar les proves és de 60 a 90 minuts.

Neix el Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles

Després de molts mesos de treball, l'Associació Esportiva Boet Mataró i el Bàsquet 3 Viles van acordar fa unes setmanes unir esforços i iniciar un nou projecte esportiu: el Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles. El club de Mataró, amb equips en competicions d'àmbit estatal (Lliga Femenina 2 i Lliga EBA) i el club de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb equips formatius en les més altes categories, s'han unificat sota un sol nom, un sol escut i una sola estructura.

stats