Misc 26/10/2014

Claudio Bravo es queda sense rècord

Toni Padilla

Madrid (enviat especial)Després de 776 minuts, Claudio Bravo va rebre el primer gol de la Lliga BBVA amb la samarreta del Barça. En el minut 35 de la primera part del clàssic, Cristiano Ronaldo, des de la línia de penal, va trencar la imbatibilitat del porter xilè, que no va encertar la direcció del xut del davanter portuguès. La xifra que ha aconseguit el jugador blaugrana és la quarta millor en la història de la Lliga espanyola de futbol, lluny dels 1275 minuts que va estar Abel Resino sense rebre gols a la porteria de l’Atlètic de Madrid els anys 90. En el primer clàssic jugat, Bravo va poder batre el rècord d’Arconada (755) en aquest rànquing. A més, Bravo també va superar la xifra de 686 minuts sense rebre gols de Valdés de la temporada 2008/09.

“Les sensacions són negatives. Veníem amb optimisme, crèiem que podíem guanyar. Hem entrat bé al partit i fins i tot hem tingut un 0-2 a favor. Però arriba el penal i comença a canviar el partit. I acabem amb una sensació molt negativa”, va dir Bravo al final del partit, però va afegir, després de rebre els primers gols en contra aquesta temporada: “M’he sentit bastant bé però sí, me’n vaig amb una sensació amarga per no haver guanyat”.