Cerveses a bord del ‘Tenacia’ amb destinació a Mallorca

Mireia Nadal Pago
07/06/2014
2 min

BarcelonaCervesa, mar i vaixell. Amb aquests tres elements es va inaugurar, dijous a la nit al port de Barcelona, la nova terrassa Estrella Damm a bord del vaixell Tenacia de Trasmediterranea, amb destinació a Palma.

L’espai, que compta amb més de 200 metres quadrats, està customitzat per Estrella Damm i neix amb l’objectiu d’amenitzar la travessia entre la capital catalana i la balear amb un espai d’oci marcat per l’ambient mediterrani.

L’acte (01) va comptar amb la presència de la quarta tinent d’alcalde de Barcelona, Maite Fandos; el director de Turisme de Barcelona, Pere Duran; el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent; el director general de Damm, Jorge Villavecchia, i el director de màrqueting i atenció al client de Trasmediterranea, José Luis Fernández Day. I va mostrar la bona sinergia entre la famosa marca de cervesa i Trasmediterranea en aquesta nova col·laboració.

Mantenint el compromís amb l’estil de vida mediterrani que posen al centre del seu discurs les dues empreses, ja fa dos anys que diversos vaixells de la companyia disposen d’un espai únic batejat amb el segell Damm.

Cervesa, llonganissa i música

A la festa-un esdeveniment del qual van gaudir vora 500 convidats- no hi van faltar els gairebé 1.000 litres de cervesa Estrella Damm que es van servir ni les 800 llonganisses elaborades pel xef, amb estrella Michelin, Carles Abellan (02).

A més dels quatre restaurants que capitaneja l’empresari -Comerç 24, Tapas 24, Bravo 24 i Suculent, tots a Barcelona- ara canvia el rumb de la seva oferta culinària oferint, sobre una furgoneta equipada amb una cuina Josper, entrepans de llonganissa a la brasa amanits amb salses i toppings de nou cuines internacionals. Elaborant, per tant, nou tipus de hot dogs a la catalana.

I amb aquest nou concepte de cuina urbana, batejat amb el nom de Yango Urban Food -jugant amb la fonètica per assemblar-se a l’embotit català- va sorprendre els paladars dels assistents.

Fent honor i gala a la filosofia d’Estrella Damm, que parteix -com des de fa anys evidencien els seus anuncis- que no hi ha festa sense música en directe, tot aquest menjar va ser amenitzat amb les actuacions del cantautor Joan Rovira i les sessions de música ballable del DJ Miqui Puig.

El jove artista va interpretar diferents estils musicals acompanyat del saxo, la guitarra i la seva característica veu, i el discjòquei, col·laborador des dels anys 80 en diversos programes de ràdio i cantant de Los Sencillos, va punxar els èxits més ballats d’aquesta primavera i de l’imminent estiu.

stats