Meteorologia
Societat Meteorologia 11/03/2023

Platges plenes de gent i rècord de temperatura màxima a Palma al març

Mallorca ha viscut la primera nit tropical de l'any

ARA Balears
1 min
La platja de Cala Major, aquest dissabte.

PalmaMallorca ha passat en pocs dies de la borrasca Juliette a les altes temperatures. Tant és així que, a Palma, s'ha registrat un nou rècord de màxima per al mes de març, amb 27,3 graus. A més, l'illa ha viscut aquest dissabte la primera nit tropical de l'any, amb 20 graus de mínima a Ciutat i Pollença. Aquest augment de la temperatura ha fet que centenars de persones hagin aprofitat el dia per omplir les platges en ple març.

La gran quantitat de gent que s'ha desplaçat fins a les platges de Ciutat, com Cala Major, Can Pere Antoni o el Portitxol, ha deixat una imatge més pròpia de l'estiu que d'aquesta època de l'any: gent prenent el sol en banyador i banyistes que han aprofitat el bon temps per fer el primer capfico de l'any.

D'aquesta manera, en menys de dues setmanes, Mallorca ha passat d'una nevada històrica a la serra de Tramuntana a fregar els 30 graus. Cal recordar que el pas de la borrasca Juliette per l'illa va deixar grans gruixos de neu a la Serra i va provocar nombrosos incidents i talls de carreteres.

stats