Fitxatge

Toni Cantó, nou col·laborador d''Espejo público' i Susanna Griso: "Reivindicar els governs de dretes és necessari"

Formarà part de les tertúlies del programa matinal d'Antena 3

1 min
Toni Cantó

BarcelonaDesprés del seu pas per la política i per la televisió d'extrema dreta 7NN, Toni Cantó té nova missió professional: des d'aquesta setmana és nou col·laborador d'Espejo público, el matinal que presenta Susanna Griso a Antena 3. L'expolític i actor participarà en les taules de debat social al costat d'altres col·laboradors com Samanta Villar, amb qui ja va tenir un primer enfrontament en el seu debut.

Susanna Griso i Espejo público van presentar el nou fitxatge amb gran fanfàrria, optant per no revelar la cara de Cantó pràcticament fins al final. "Estava fent un projecte de televisió que va acabar i després vaig estar quatre mesos de desconnexió total i descans", va explicar Cantó el dia de la seva presentació. El projecte de televisió al qual feia referència l'expolític és la cadena ultradretana 7NN, que va tancar un any i mig després de néixer.

En el seu debut, Toni Cantó va assegurar, entre altres coses, que al País Valencià s'estan guanyant drets gràcies a la presència de Vox al govern. "Estem guanyant el dret a decidir en quina llengua s'educa els nostres fills", va remarcar. Cantó també va dir que se segueix definint com una persona de "centre". "Sí que sento que m'he extremat una mica en les formes. El que està passant en el meu país fa que jo em cabregi més i que en les formes sembli més bronques", va detallar.

Cantó va acabar la seva primera intervenció al programa assegurant que és "necessari" reivindicar els governs de dretes.

stats