Publicitat
Publicitat

...i a la tercera dècada va ressuscitar

L’auge de la ficció televisiva fa que les cadenes recuperin títols mítics dels anys 80 i 90

El consum de sèries televisives és més alt que mai, de manera que els productors busquen fórmules per satisfer aquesta demanda. Una de les estratègies que s’ha intensificat en els últims temps és recuperar títols mítics dels anys 80 i 90 i gravar nous episodis que recullen (encara que sigui parcialment) el fil argumental de les produccions originals. Aquestes són algunes de les sèries que reviscolaran pròximament a la televisió, amb diversos graus de lífting.

‘El príncep de Bel-Air’

Will Smith produirà el remake d’aquesta sitcom clàssica

La sèrie que va llançar l’actor nord-americà Will Smith a la fama als anys 90 tindrà el seu propi remake. Segons va confirmar ahir el portal TVLine, és un projecte que produirà el mateix Smith i que reviurà les extravagants aventures del protagonista amb els seus oncles rics i el seu cosí Carlton. Els personatges, però, se situaran en l’actualitat amb el repte de recuperar l’esperit d’ El príncep de Bel-Air (01).

‘Prison break’

Els dos actors protagonistes reprendran els seus papers

La Fox ja ha posat en marxa la producció de la nova etapa de Pri son break (02) i ha aconseguit retenir els dos protagonistes: Wentworth Miller i Dominic Purcell. La sèrie va tenir unes audiències relativament discretes als Estats Units, però ha funcionat molt bé internacionalment i en les plataformes de vídeo sota demanda, cosa que ha animat els executius de la cadena a encarregar una nova temporada d’aquest títol. La història repescarà els personatges uns quants anys després de com va acabar l’últim episodi.

‘Padres forzosos’

La sèrie continuarà amb les aventures de D.J. en l’actualitat

Emesa originàriament entre el 1987 i el 1995, Padres forzosos (03) tornarà ara per seguir com és la vida de D.J., la filla gran de la família Tanner (interpretada per Candace Cameron) i la seva millor amiga, Kimmy. L’anunci del retorn ha anat acompanyat de polèmica, ja que no es va avisar les germanes Mary-Kate i Ashley Olsen, que a la sèrie feien de la petita Michelle.

‘Twin Peaks’

Un retorn ja en ferm, i amb Lynch dirigint tots els episodis

La sèrie de culte per excel·lència ha sigut font de rumors sobre el seu retorn durant molts anys. Finalment, el projecte s’ha concretat i arribarà el 2016, en una data per concretar. Tot i que en un moment de les negociacions entre David Lynch i Showtime el director va anunciar que abandonava aquesta seqüela, finalment les dues parts van arribar a un acord que assegura un finançament òptim per a la sèrie. A canvi, Lynch s’ha compromès a dirigir els nou episodis de la que serà la tercera temporada de Twin Peaks (04), coescrita amb Mark Frost, també de la sèrie original.

‘Xena, la princesa guerrera’

Versions contradictòries sobre aquest clàssic d’aventures

El 20 de juliol The Hollywood Reporter assegurava que la NBC estava buscant guionista per ressuscitar Xena, la princesa guerrera (05), i que en el projecte hi havia Sam Raimi i Rob Tapert, els dos productors executius originals. El mitjà assegurava que es comptava també amb l’actriu Lucy Lawless (la Xena genuïna), però la intèrpret va explicar al seu compte de Twitter que, tot i que ella estaria encantada de participar-hi, de moment no hi ha res firmat.

‘Expediente X’

El que havia de ser una pel·lícula es converteix en minisèrie

14 anys després que Mulder i Scully investiguessin per últim cop fenòmens d’aparença paranormal a la televisió, la Fox vol reviscolar la parella d’agents de l’FBI per a un breu retorn -de moment, si més no- de només sis episodis. De fet, la idea d’una minisèrie d’ Expediente X (06) va arribar després de rebutjar la possibilitat de fer una tercera pel·lícula per al cinema, ja que des de la Fox es veia més clar explotar la marca a la televisió.

‘Matrimonio con hijos’

La productora sondeja els actors originals

La disfuncional família Bundy tornarà a posar-se sota la lupa, 20 anys després, ja que Sony ha activat el remake d’aquesta sèrie clàssica emesa entre el 1987 i el 1997. De moment no hi ha cap contracte firmat, però la productora compta a mantenir-hi algun dels intèrprets originals de Matrimonio con hijos (07), com David Faustino, Christina Applegate, Ed O’Neil o Katey Sagal, encara que sigui en papers ara purament testimonials. En el cas d’O’Neil farà doblet a dues famílies de sitcoms diferents, ja que ara interpreta el patriarca Jay Pritchett a Modern family.

‘Heroes (reborn)’

Tretze episodis nous a partir del setembre

Amb el nom de Heroes reborn, la NBC estrenarà aquest reboot de la sèrie Heroes (08) el 24 de setembre. Masi Oka i Jack Coleman són dos dels actors que repeteixen en aquesta fantasia sobre persones ordinàries que descobreixen que tenen unes habilitats especials. La història passarà un any després de l’atemptat terrorista a Odessa, Texas, en què la ciutat va quedar del tot destruïda. Zachary Quinto no hi apareixerà, però s’hi incorpora Zachary Levi, amb un nou personatge. La NBC n’ha comprat 13 capítols.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF