Mèdia 25/02/2022

Roben decorats de 'The Crown' per valor de 200.000 dòlars

Netflix assegurà que el contratemps no obligarà a ajornar el rodatge de la cinquena temporada

1 min
Olivia Colman a 'The Crown'

BarcelonaEl set de rodatge de The Crown, la sèrie de Netflix sobre Elisabet II, ha sigut víctima d'un robatori de peces de decorat, algunes de les quals antiguitats, per un valor global de 200.000 dòlars. Segons detalla Variety, els lladres es van endur un total de 350 peces, entre les quals hi havia una rèplica d'un ou de Fabergé, una cristalleria, set canelobres d'or i dotze canelobres més de plata.

Netflix ha publicat un comunicat demanant ajuda per recuperar els ítems robats, tant les antiguitats com les reproduccions d'antiguitats. "Podem confirmar que les antiguitats han estat robades i esperem que siguin localitzades i retornades en bon estat. Les peces seran reemplaçades per altres i no esperem que el rodatge s'hagi d'ajornar", han explicat els responsables de la producció a Variety.

La policia de South Yorkshire està investigant el robatori, que es va produir en un pàrquing per a camions on estaven estacionats els vehicles de la producció, que estava rodant algunes escenes molt a prop de la zona. Els lladres van obrir tres camions on hi havia guardat part del material de la sèrie. "Les peces robades no estan en les millors condicions, així que el seu valor de revenda és limitat. Així i tot, són peces valuoses per a la indústria audiovisual del Regne Unit", ha explicat Alison Harvey, responsable dels decorats de la sèrie.

The Crown està rodant la seva cinquena temporada, per a la qual ha renovat completament el repartiment. Imelda Staunton interpretarà la reina i Jonathan Pryce el seu marit, el duc d'Edimburg. Dominic West encarnarà el príncep Carles i Elizabeth Debicki assumeix el repte de ser Lady Di en els seus últims anys de vida.

stats